c/o gerd

Ekologiska skönhetsprodukter från Svenska Lappland. 
Vi som har grundat c/o Gerd är syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund. Under vår tidigare yrkesverksamhet arbetade vi båda som terapeuter inom skönhetsvården. Anna-Lena är utbildad Hudterapeut, Medicinsk Fotvårdare, Massör och Spa-terapeut. Johan är Frisör
och Make Up-artist. 

Drömmen om att skapa ett eget hållbart skönhetsmärke tog fart år 2008 i en liten källarlokal i Jokkmokk. Vi utbildade oss inom kemi, letade råvaruleverantörer och produktutvecklade recept.

Våra kärnvärden var bland det första vi bestämde.
Vårt märke skulle vara:
* Ekologiskt! Hållbart för djur, natur och människa och med råvaror från Lappland så långt det bara gick.
* Då vi själva är terapeuter var ordet ”Funktionellt” viktigt för oss. Med funktionellt menar vi, produkten skall göra vad vi säger att den gör.
* Samt slutligen Design! Då vi själva älskar vackra saker ville vi även lägga mycket energi och tid på att ta fram förpackningar som gör er kunder glada. 

Alla våra produkter tillverkas i en modern fabrik på ca 800 kvm i Jokkmokk - mitt på Polcirkeln i svenska Lappland. Vi är stolta och glada att vi kan verka här och ständigt utveckla oss, våra produktserier och fortsätta vår övertygelse om att vi faktiskt kan göra skillnad för naturen, djuren och inte minst, oss människor.

Vi plastbantar!
När du väljer att köpa en produkt är det inte bara innehållet vi tänkt på!
Våra produkter har ingen ytterförpackning och alla tuber är tillverkade av hållbar bioplast från sockerrörsmaterial.